Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★
Vi har godt med bjørkeved på lager, tørr og fin. Men salget går raskt. og vi vil antagelig gå tomme i vinter. Det kan være lurt å bestille allerede nå. Dersom du ønsker levering etter de åtte ukene som kan velges i kalenderen, ta kontakt på e-post for å flytte din levering.
28. januar 2023

Om oss

Oslo Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i Oslo og store deler av Akershus. Du velger selv tid for levering, og kan bestille bærehjelp om du ønsker det.

Vi har drevet vedsalg til husholdninger, bedrifter og institusjoner i Oslo-området siden 2010. Vår spesialitet er enkel nettbutikk og levering helt hjem, når du ønsker det. I vår nettbutikk velger du selv leveringsdag og tidsrom for levering, som blir bekreftet her og nå. Vi har så god kapasitet at vi som regel kan levere samme eller neste hverdag.

Vi fokuserer på å levere norsk, naturtørka og kortreist ved. Det er mange fordeler med det, både i kvalitet og miljøegenskaper. Norske produsenter klarer for tiden ikke å dekke etterspørselen i Norge, og det er en betydelig import fra Øst-Europa. Etter mange år i bransjen er vår erfaring at det er svært varierende kvalitet på ved som importeres, og vi leverer nå utelukkende norskprodusert ved av høy kvalitet. Veden er produsert på bestilling på Finnskogen i Hedmark, og får år etter år svært gode tilbakemeldinger.

Bjørkeveden blir levert i velfylte 40liters sekker. Sekkene er lette å håndtere og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan greit bære en slik sekk.

Å bære mange sekker kan bli tungt. Du kan bestille bærehjelp hos oss dit du trenger det, både inne og ute, ned i kjelleren eller opp til 6. etasje.

Vi har ikke utsalgsted i Oslo, og all veden vi selger blir levert på døra. Dette setter kundene våre stor pris på, av ulike grunner. Noen har ikke helse til å håndtere ved, noen har ikke bil til å transportere – og andre igjen har ikke tid til annet enn å legge inn en bestilling. Hos oss gjør du det enkelt i nettbutikken, så kan vi ta av oss alt grovarbeidet, om du vil.

Oslo Vedsentral eies og drives av Norsk Vedsentral AS, derfor står det Norsk Vedsentral AS på faktura fra oss.