Om oss

Oslo Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i Oslo og store deler av Akershus. Du velger selv tid for levering, og kan bestille bærehjelp om du ønsker det.

Vi har drevet vedsalg til husholdninger, bedrifter og institusjoner i Oslo-området siden 2010. Vår spesialitet er enkel nettbutikk og levering helt hjem, når du ønsker det. I vår nettbutikk velger du selv leveringsdag og tidsrom for levering, som blir bekreftet her og nå. Vi har så god kapasitet at vi som regel kan levere samme eller neste hverdag.

Vi fokuserer på å levere norsk, naturtørka og kortreist ved. Det er mange fordeler med det, både i kvalitet og miljøegenskaper. Norske produsenter klarer for tiden ikke å dekke etterspørselen i Norge, og det er en betydelig import fra Øst-Europa. Noen sesonger går vi også tomme for norsk ved og må importere.

Bjørkeveden blir levert i velfylte 40liters sekker. Sekkene er lette å håndtere og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan greit bære en slik sekk.

Å bære mange sekker kan bli tungt. Du kan bestille bærehjelp hos oss dit du trenger det, både inne og ute, ned i kjelleren eller opp til 6. etasje.

Oslo Vedsentral eies og drives av Norsk Vedsentral AS, derfor står det Norsk Vedsentral AS på faktura fra oss.