Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★

Spørsmål og svar om ved

Vi har hovedlager på Rødtvet i Oslo, og leverer i førti minutters radius derfra. Du kan sjekke om vi kan levere til din adresse ved å bruke skjemaet i nettbutikken.
Kalenderen vår i bestillingsskjemaet viser alltid hvilke dager vi kan levere, enten på dagtid eller ettermiddag/kveldstid. Du kan selv velge leveringsdato og tidsrom blant de dagene og tidene som er ledige.
Ta kontakt, så finner vi en dato som passer bedre :).
Ja! All ved vi leverer holder seg godt innenfor Norsk Standard, som er mindre enn 20% fuktighet.
Det betyr at vi bærer og stabler veden akkurat der du vil ha den. NB: Maks 6. etasje og/eller 50 meter. Tjenesten koster fra 8 kr per sekk, avhengig av avstand eller etasje.
Du betaler med kort (Visa eller Mastercard), eller VIPPS, når du bestiller.<br /> Bedrifter, skoler, barnehager etc., som ikke har kort eller VIPPS, kan ta kontakt med oss og få bestilt på faktura. Kommunale enheter får EHF-faktura til Fakturasentralen.
Veden er kappet i 30cm (eller 20cm) lengde. I henhold til norsk standard, kan det være et avvik på +-2cm på lengden.
Nei. Vi har spesialisert oss på ved i håndterbare sekker, og selger kun 40 liters tørr, finfin bjørkeved.
Nei. Vi har ikke utsalgsted.
Ja, det er billigere per sekk å bestille flere sekker. Ikke på sekkeprisen, men på leveringsdelen. Derfor er det alltid litt billigere per sekk å bestille flere sekker.
Nei, du kan velge det antallet du ønsker.
Det er enkelt! Gi kupongkoden din til venner og kjente. Hver gang en ny kunde handler med din kode, får både du og vennen din en sekk gratis. Sekken får du levert sammen med din neste bestilling.
Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?
Ta kontakt
Klar til å kjøpe ved?
Bestill nå