Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★

Personvernerklæring

1. Innledning

1.1 Norsk Vedsentral har som mål å beskytte personlig informasjon og personvern for besøkende på nettstedet vårt. Denne erklæringen har som mål å forklare hvordan denne typen informasjon samles inn, brukes og lagres.

1.2 Vi ber deg om å godkjenne bruken av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene i denne erklæringen første gang du besøker nettstedet vårt.

2. Innsamling av personlig informasjon

2.1 Personlig informasjon er data om nettsidebrukere som lar oss behandle bestillinger, yte støtte til våre kunder, analysere nettsidetrafikk, kommunisere med våre nettsidebesøkende på en mer effektiv måte, og tilby en generelt bedre brukeropplevelse. Den blir innhentet gjennom informasjonskapsler, kontaktskjemaer og fullførte kjøp.

2.2. For å oppnå de nevnte målene kan vi samle følgende informasjon:

 • Informasjon om din datamaskin og dine besøk på og bruk av denne nettsiden (inkludert din IP-adresse, geografiske plassering, nettlesertype og versjon, operativsystem, henvisningskilde, besøkets varighet, sidevisninger og nettsidenavigasjon);
 • Identifiserbar informasjon du oppgir når du legger inn en bestilling (som inkluderer ditt navn, e-postadresse og telefonnummer);
 • Kortnummer (se side 6 for hvordan og hvorfor vi lagrer denne typen data)

3. Bruk av personopplysninger

3.1 Personlig informasjon som er innhentet gjennom vår nettside, kan brukes til følgende formål:

 1. Levere din bestilling til riktig leveringsadresse og kontakte deg om nødvendig;
 2. Yte støtte og kundeservice (inkludert kansellering og refusjoner);
 3. Administrere vår nettside og virksomhet mer effektivt:
  1. Oppdage og forhindre svindel og misbruk av våre tjenester og systemer;
  2. Tilby en personlig brukeropplevelse;
  3. Bedre kommunisere våre tjenester og tilbud til kunder og potensielle kunder gjennom våre markedsføringsaktiviteter, e-postnyhetsbrev (hvis forespurt), og reklame;
  4. Analysere og vurdere brukeres flyt og adferdsmønstre på vår nettside (se punkt 2.2.a) for videre tilpasning og forbedring av våre tjenester;

4. Tredjeparts tjenester

4.1 Vi kan bruke tjenester fra tredjepartsleverandører for å administrere og drifte våre forretningsprosesser, levere tjenester på våre vegne, utføre aktiviteter knyttet til nettsiden eller hjelpe oss med å analysere hvordan våre online ressurser (nettside, sosiale medieprofiler) blir brukt.

4.2 Disse tredjepartsleverandørene kan få tilgang til personlig informasjon kun for å utføre tjenester som er beskrevet i 4.1. I slike tilfeller inngår vi avtaler med de relevante tredjepartene som begrenser deres evne til å bruke informasjonen.

4.3 Vi bruker tjenester som Google Analytics og Google Ads, levert av Google LLC., for å spore og overvåke nettsidetrafikk, samt for å markedsføre til våre kunder, nettsidebesøkende og lignende målgrupper. Informasjonen som samles inn av Google lagres på Googles servere, som er plassert over hele verden. Dataen som mottas, er underlagt Googles personvernpolicy.

 1. Vi kan dele både identifiserbar informasjon og informasjon som er inneholdt i informasjonskapsler;
 2. Begge typer informasjon som vi deler med Google, brukes til å opprette målgrupper av Google-brukere som vi kan bruke til å kommunisere våre tjenester og produkter til, samt å finne nye potensielle kunder basert på delte kjennetegn identifisert av Google-teknologi. Vi oppnår disse målene ved å vise markedsføringsinnhold på relevante ressurser (som nettsider og Google-produkter) til våre kunder og tidligere besøkende på vår nettside. For mer informasjon om hvordan Google behandler og håndterer data, vennligst se Googles veiledning;
 3. Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler eller enhetsidentifikatorer ved å besøke Googles annonseinnstillinger;

4.4 Vi bruker Facebook remarketingtjenester (Facebook-konverteringssporingspiksler) for å spore og forbedre våre Facebook-markedsføringskampanjer, inkludert remarketing til våre kunder, nettsidebesøkende, sidens følgere og lignende målgrupper. For mer informasjon om personvernspraksisen til Facebook, hvordan de samler inn, beholder og beskytter brukernes informasjon, kan du besøke Facebooks datapolitikk og sikkerhetspolitikk. Informasjonen som samles inn av Meta (Facebook) lagres i Metas datasentre over hele verden.

4.5 Vår nettside kan inneholde lenker til tredjeparts nettsider. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisene eller innholdet på tredjeparts nettsider. Vennligst les personvernerklæringene på de nettsidene du besøker.

4.6 Oslo Vedsentral har siste ord når det gjelder hvordan den delte informasjonen blir behandlet.

4.7 Oslo Vedsentral (representert av administrerende direktør) er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

5. Innsyn i personlig informasjon

5.1 Oslo Vedsentral selger ikke personopplysninger til tredjeparter. Vi utveksler heller ikke eller videreformidler slik informasjon, med unntak av de tilfellene som er beskrevet nedenfor og i punkt 4.

5.2 Generelt sett deler vi ikke personlig informasjon med tredjeparter. Imidlertid kan vi gjøre det i en av følgende tilfeller:

 • Vi kan dele din personlige informasjon med våre ansatte i den grad det er rimelig nødvendig for formålene som er angitt i denne policyen;
 • Vi kan dele din personlige informasjon med våre partnere og entreprenører for å levere tjenester for oss eller på våre vegne (se avsnitt 4);
 • Vi vil samarbeide med rettshåndhevelsesmyndigheter i henhold til loven og gi tilgjengelig informasjon til oss på ordre fra kompetente myndigheter;
 • Vi vil offentliggjøre informasjon uten varsel hvis vi mener det er nødvendig for å forhindre eller stoppe aktiviteter vi tror er ulovlige eller uetiske;
 • For å fastsette, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (inkludert å gi informasjon til andre for å forebygge svindel og redusere kredittrisiko);

6. Oppbevaring og overføring av personlig informasjon

6.1 Oslo Vedsentral vil kun beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernpolicyen. Vi vil beholde og bruke dine data i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dine data for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

6.2 Vi lagrer permanent din identifiserbare informasjon (se punkt 2.2.b) for å utføre alle nødvendige handlinger knyttet til regnskap, skatteregler og håndtering av returer. Av sikkerhetsgrunner lagrer vi også IP-adressen som ble brukt til å registrere bestillingen. Informasjonen er tilgjengelig på "Min side".

6.3 Kortnummer lagres ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, kansellering av reservasjon og kreditering.

6.4 Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan bli overført til (og vedlikeholdt på) datamaskiner utenfor Norge der personvernlovene kan være forskjellige fra dem i Norge. Denne praksisen refererer til deling av informasjonen med tredjepartsleverandører (se punkt 4.3 og 4.4).

7. Tilgang til data og håndtering av personlig informasjon

7.1 Du har rett til å få tilgang til, endre og slette dine personopplysninger når som helst. For å gjøre dette kan vi be om passende identifikasjonsdokumenter fra deg.

7.2 For alle henvendelser angående dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på e-post: kontakt@oslovedsentral.no.

7.3 Vi kan unnta personopplysninger som du ber om i den grad loven tillater det.

7.4 Når du melder deg på vårt e-postliste, gir du automatisk ditt samtykke til å motta informasjons- og reklamemateriell fra oss. Du har rett til å melde deg av fra å motta våre e-poster når som helst. Du kan gjøre dette via lenken i e-posten eller på "Min side". Du kan også be om at din e-postadresse og all annen relatert informasjon slettes.

8. Bruk av informasjonskapsler (cookies)

8.1 Vår nettside bruker informasjonskapsler, i samsvar med norsk lovgivning.

8.2 Informasjonskapsler er filer med en liten mengde data som kan inkludere en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra en nettside og lagres på enheten din.

8.3 Informasjonskapsler lagrer informasjon om IP-adresse, valgt nettleser, operativsystem, bredbåndsleverandør, samt data om besøkte undersider og dato/tid for besøket.

8.4 Vi vil be deg om å godkjenne bruk av informasjonskapsler i henhold til vilkårene i denne policyen når du først besøker vår nettside.

8.5 Informasjonskapsler kan være enten "vedvarende" informasjonskapsler eller "sesjons" informasjonskapsler: en vedvarende informasjonskapsel vil bli lagret av en nettleser og vil være gyldig frem til utløpsdatoen, med mindre brukeren sletter den før utløpsdatoen; en sesjonsinformasjonskapsel vil derimot utløpe ved slutten av brukersesjonen, når nettleseren lukkes.

8.6 Vi bruker både sesjons- og vedvarende informasjonskapsler på vår nettside.

8.7. Vi bruker informasjonskapsler for å:

 • Levere og tilpasse våre tjenester til din enhet og nettleser;
 • Gi deg relevant og tilpasset innhold;
 • Måle og analysere nettsidetrafikk;

8.8 De fleste nettlesere gir deg muligheten til å nekte å akseptere informasjonskapsler.

8.9 Hvis du ønsker å slette informasjonskapsler eller instruere nettleseren din om å slette eller avvise informasjonskapsler, kan du besøke hjelpesidene til nettleseren din.

8.10 Blokkering av alle informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsider.

8.11 Du kan slette informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din.

8.12 Å slette informasjonskapsler vil ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsider.

9. Sikkerhet

9.1 Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet.

9.2 Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av din personlige informasjon.

10. Endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Endringen rapporteres gjennom kanaler vi anser som tilstrekkelige, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den, og under hvilke betingelser. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil du bli varslet via e-post og/eller på vår hjemmeside med minst 30 dagers varsel.

11. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om Norsk Vedsentral personvernerklæring eller om vår bruk av personlig informasjon, vennligst kontakt oss på kontakt@oslovedsentral.no