Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★
Du kan bestille nå for levering i høst: Det har vært en vinter med stort salg, og nå er det ikke mer ledig ved i vårsesongen. Vi starter opp igjen i august, og du kan bestille allerede nå!
COVID-19-tiltak: status oppdatert per 12.05.2021
Oslo Vedsentral leverer ved som vanlig i vårt område, også med bæretjeneste. Våre sjåfører har instruks om å holde avstand, god håndhygiene, bruke munnbind inne, og du skal ikke kvittere på terminal. Velkommen i nettbutikken.
1 Handlevogn
2 Levering
Produkt
Pris
Antall
Totalt
Norsk bjørkeved i sekk 30cm 40 l
Standard 30 cm lengde. Garantert mindre enn 20% fuktighet. Ca. 15 kg ved 20% fuktighet. (Vi er utsolgt fram til august)
81
1215
Norsk bjørkeved i sekk 20cm 40 l
Kortere ved til alle bruksområder. Garantert mindre enn 20% fuktighet. Ca. 15 kg ved 20% fuktighet. (Vi er utsolgt fram til august)
86
0
Vedkløyver i støpejern
Vedkløyveren Kindling Cracker gjør det morsomt å kløyve ved! Med denne kløyver du enkelt og trygt opptenningsved på sekunder. Kan brukes av både barn og voksne.
1490
0
Opptenningsved ca 6 kg
Opptenningsveden er tynnere vedpinner som gjør det enklere å fyre opp. Vi anbefaler å kombinere med opptenningsposer. Norsk bjørk.
69
207
Opptenningsposer 100 stk
Vi anbefaler 2-3 poser per opptenning, og å kombinere posene med opptenningsved. Vi er dessverre tomme for opptenningsved for resten av vintersesongen. Du kan enkelt lage opptenningsved selv, vi anbefaler Vedkløyveren!
89
89
Bæring
Vi kan bære veden (maks 6. etasje). Uten bestilt bæring leveres veden så langt som varebilen kan kjøre. <b>NB på grunn av coronasituasjonen er det nødvendig med varsomhet ved eventuell bæring inn i selve boligen. Er du syk på leveringsdagen, kan vi ikke bære inn i boarealet ditt. Da kan du kontakte oss for å utsette levering. Ved alle leveringer ber vi om at avstand på 1 meter overholdes.</b>
0
Levering
Du velger en dag og et tidsrom som passer for deg.
330
Totalt: 0