Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★
COVID-19-tiltak: status oppdatert per 02.08.2021
Oslo Vedsentral leverer ved som vanlig i vårt område, også med bæretjeneste. Våre sjåfører har instruks om å holde avstand, god håndhygiene, bruke munnbind inne, og du skal ikke kvittere på terminal. Velkommen i nettbutikken.

Opptenningsposer 100 stk

Vi anbefaler 2-3 poser per opptenning, og å kombinere posene med opptenningsved. Vi er dessverre tomme for opptenningsved for resten av vintersesongen. Du kan enkelt lage opptenningsved selv, vi anbefaler Vedkløyveren!

89
0
Til Bestilling

Om produktet

Opptenningsposer med parafinvoks

Våre opptenningsposer er svært effektive og brukervennlige til å gjøre opp ild, både inne, i bålpanna og på grillen! De er forseglet, slik at det ikke er lukt fra dem eller fingrene når du tenner opp i ovnen eller ved lagring, til forskjell fra tennbriketter. De taper seg heller ikke ved fordamping av det brennbare materialet, slik tennbriketter vil gjøre.

Opptenningsposene kommer i en praktisk boks av papp, og har ubegrenset holdbarhet. Legg posene i peisen eller ovnen sammen med ved og opptenningsved. De brenner i ca 8 minutter. De inneholder ingen skadelige stoffer og brenner uten sjenerende røyk.

Det er mest effektivt å bruke dem sammen med smådelt opptenningsved.

Du kan lese mer om hvordan du kan bygge ovnsbålet ditt her.