Vi får gode anmeldelser fra kundene våre:
5,0 ★★★★★
5,0 ★★★★★

Levering

Vi i Oslo Vedsentral har spesialisert oss i å levere bjørkeved hjem til kunder i Oslo og omegn.
Våre bud leverer i hele Oslo, samt i Bærum, Asker, Lier, Lørenskog, Skedsmo, Rælingen, Nittedal, Gjerdrum, Oppegård, Ski og Ås. Det meste eller hele av disse kommunene er dekket innenfor vår standard leveringskostnad.
Vi har norsk, tørr og fin bjørkeved på lager, og de første mulige tidsrommene for levering av ved til deg er:

loading...

Bæretjeneste

En 40 liter vedsekk veier ca 15 kg, og er lett å håndtere for en frisk voksen. De fleste kundene våre bærer selv veden på plass. Uten bestilt bæretjeneste, blir veden levert så langt som varebilen kan kjøre, og lagt ryddig der.

Men mange sekker opp mange trapper kan være tungt, og dersom man ikke er så frisk eller sterk, kan det uansett være godt å få båret veden på plass. Du kan bestille bæring så langt som opp i 6. etasje. Her er våre bærekategorier:

  • Utendørs inntil 15 m
  • Garasje/Vedskjul
  • Utendørs over 15 m
  • 1. etasje
  • Kjeller
  • 2.-4. etasje
  • 5.-6. etasje

Du finner bæreprisen per sekk for hver kategori i bestillingsskjemaet vårt.

Langt unna?

Avstanden beregnes i vårt bestillingsskjema, basert på beregning av tiden det tar å kjøre til din adresse fra vårt lager. Dersom denne tiden er lenger enn 40 minutter, kan vi ikke tilby levering til standard leveringskostnad. Vi kan i mange tilfeller levere likevel, men da mot et tillegg i leveringsprisen. Dersom skjemaet mener at din adresse ligger mer enn 40 minutter unna, må du kontakte oss for å bestille vedlevering, og da gir vi deg en pris på levering til din adresse.

Leveringsdag og -tidsrom

Du velger selv når du ønsker å få veden levert. Du velger blant ledige dager og tidsrom i kalenderen i bestillingsskjemaet. Kalenderen går fire uker fram. Dersom du ønsker levering lenger inn i framtida, velg den siste datoen og skriv hvilken dato du egentlig ønsker i kommentarfeltet.

Budet ringer deg - du kan gå ut en tur

Du er ikke nødt til å være hjemme i hele det leveringstidsrommet du har valgt. Budet ringer deg ca. en halv time på forhånd, slik at du rekker å komme hjem fra en butikk, fotballtreninga eller kafé.

Bestillingsfrist for levering samme dag

Dersom du bestiller før kl 11, og det er ledig kapasitet, kan du velge levering tidligst samme kveld i tidsrommet 17-2130.
Dersom du bestiller før kl 15:30, kan du velge levering tidligst dagen etter i tidsrommet 09-14.

Vi har volumavtaler med budfirmaer som gjør det mulig å levere ved til en rimelig kostnad, og til mange kunder også i høysesong. Da er det en forutsetning at budene selv kan planlegge levering innenfor de angitte tidsrommene. Vi vet derfor ikke nærmere når leveringen vil skje hos deg.